12.02.2015. – USPJEH

Oni koji rijetko griješe, rijetko nešto otkrivaju.

Kada nas zadesi neka nesreća, prisjetimo li se da je Bog ondje, usred čitave pomutnje, katkada ćemo se lakše nositi sa situacijom na pozitivan način ispunjeni ljubavlju. Iskustva nam dolaze s određenom svrhom i razlogom, a kada se pridržavamo smjera koji nam daje duh iz nas, moguće je da ćemo otkriti da je ta svrha pozitivna.

Svatko bi u rezervi trebao imati alternativan plan preživljavanja!

U nečemu što vam možda izgleda kao negativna situacija tražite pozitivno. Učite kako živjeti u skladu s drugima na načine koji mogu dovoditi do produktivnih promjena. Sve je to dio “pripremljenosti” i često dovodi do uspjeha!

Brigom ne postižemo ništa, osim što uludo trošimo dragocjeno vrijeme!

Još jedan od načina suočavanja s problemima često se sastoji u “otresanju” na druge ljude kada smo deprimirani. Osim što tako nepotrebno nanosimo bol i izazivamo patnju ljudima oko sebe, naše negativne riječi često samo pojačavaju naše probleme. Koliko je samo mudrije šutjeti dok pogledom ne obuhvatimo širu sliku i spoznamo da negativni trenuci prolaze!

Samonadzor dovodi do uspjeha!

Uspjeh iziskuje puno vježbanja, a želite li imati dojam da ste uspjeli, važno je da odmah sada počnete uočavati i priznavati vlastite dosadašnje uspjehe. Slušajte poticaje koje vam daju roditelji, nastavnici, poslodavci i prijatelji. Kada izgrađujete uspjeh, moguće je da ćete utvrditi kako ga možete postizati nebrojeno puta, u raznovrsnim aspektima života.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Aforizmi, Anegdota, Izreke, pouke i označen sa , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s