18.04.2015. – ZAMISLI, NAPRAVI I BIT ĆEŠ SRETAN!

Ako ono što napravite pomogne barem jednom čovjeku, napravili ste nešto prekrasno!

Kad drugima dajete na koji god način možete, bez obzira na to dajete li malo ili puno, zauvijek ćete osjećati radost spoznaje da ste pomogli drugom čovjeku.

Možete živjeti sretnijim, ispunjenijim životom. Taj život samo čeka da izbije na površinu, bez obzira na to gdje se nalazite i kakve su vaše okolnosti.

Vjerujem u vas, ali to ništa ne vrijedi ako vi ne vjerujete sami u sebe. Vjerujte u sebe i napravite sve što možete kako biste postigli ono što želite od života.

Svaki čovjek ima moć. Često svoju moć prepuštamo drugim ljudima oko sebe koji imaju svoja mišljenja ili smo zabrinuti zbog toga odakle smo potekli i kakav nam je položaj i ne vjerujemo sami sebi da imamo moć stvaranja onog što želimo. To je najvažnija poruka koju bih bilo kome želio prenijeti.

Što mogu učiniti i koliko glasno mogu vikati kako bi me svi čuli dok govorim da ste vi heroj? Svaki je čovjek heroj. Vi možete biti heroj u vlastitom svijetu!

Vjerujte u svoje snove i nikad ih nemojte napustiti. Budite ustrajni, vjerujte i snovi će vam se ostvariti. Svako putovanje počinje snom, a put će vam utrti vaša vjera i povjerenje u vlastiti san.

Velika razlika između uspješnih i neuspješnih ljudi je u tome da uspješni ništa ne očekuju. Krenite i sami se potrudite. Ako ne uspijete, trudite se sve dok ne uspijete. Svatko ima tu moć. Vi imate tu moć.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Aforizmi, Anegdota, Izreke, pouke i označen sa , , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s