Espresso Sex!

Savjeti ovog tipa korisni su i za ostale situacije, ne samo za seks na poslu. Na putovanjima, na tulumima i drugim prilikama može vam se dogoditi da budete u društvu osobe koja va suzbuđuje, ali nemate dovoljno vremena ili pak želite na brzinu zadovoljiti svoju strast. Lingvisti su među trendovske pojmove u 2003. i 2004. godine čak i uvrstili pojam Espresso Sex (ekspresni seks). Pojam se odnosi na brzi i vrući kontakt s nekom novom osobom. Ekspresni seks i drugi pojmovi (recimo Speed Dating) znak su sve užurbanijeg načina života današnjeg društva.

No ja se neću baviit lingvističkim analizama, nego ću vam predložiti nekoliko praktičnih savjeta:

Ako ste se nekoliko dana suzdržavali od seksualnih aktivnosti bilo koje vrste, orgazmi će biti brži i jači jer se u vama nakupilo svojevrsnog pritiska.

Ako možete birati, neka se brziniski seks odigra prije stanke za ručak. Ne zato da biste imali o čemu pričati u kantini, nego zato što muškarci imaju najvišu razinu testosterona neposredno prije 12 sati. Osim toga, pun želudac i vrući seks baš ne idu zajedno.

Kao što sam već rekao u odlomku o seksu u zrakoplovu, često je dobro malo se unaprijed zagrijati prije nego što se uhvatite u klinč. Dakle, ako je moguće, prije susreta s odabranom osobom sami se dovedite u stanje lagane uzbuđenosti. To nekim ženama navodno jako dobro uspijeva tako što trljaju ili pritišću bedra jedno o drugo. Na taj način stimuliraju svoj klitoris, a da to drugi ljudi oko njih ne primjete.

S partnerom dogovorite jasan tajni signal koji će mu dati do znanja da ste u pravom raspoloženju. Kad vam vrati signal, možete krenuti bez posebne provjere kako se osjećate. Naprosto dodirnite partnera po vratu (ako ste u uredu izmislite neki drugi signal) ili recite određenu rečenicu, a partner će dati znak da se slaže. Prvo neka jedan od vas ode u zajedničko skrovište, a partner će mu se prikladno pridružiti nekoliko minuta kasnije.

Ženama za zagrijavanje često treba više vremena nego muškarcima. Dajte partnerici malu prednost.

Nosite prikladnu odjeću, npr. suknju i budite bez donjeg rublja, odnosno možete nositi rublje koje naprijed ima otvor. Kratka je suknja praktična za brz pristup, a dugu možete spustiti tako da ako netko naiđe (spremačica ili čuvari nakon završetka radnog vremena), izgledate kao da samo sjedite na krilu svog kolege. Istina, to je u uredskom okruženju dosta čudan prizor, ali na klupi u parku ili u šumi može biit dobra zaštita od znatiželjnih pogleda.

Ako partnerica nosi kratku suknju, za brzinski je seks najbolji sljedeći položaj; stanite iza svoje drage, a ona neka podigne suknju i nagne se naprijed s osloncem na pisaći stol dok vi odostraga prosirete u nju. Prednost ovog položaja je lakoća pristupa i činjenica što svojim penisom stimulirate područje u kojem se nalazi ženska G-točka ili je (ovisno o kutu) barem blizu.

Što više stimulacije, to veće uzbuđenje i brži orgazam. Stoga ne zaboravite tjelesne podražaje koji se ne odnose samo na čisti seks. Dodirujte jedno drugo po cijelom tijelu. Šapčite jendo drugom požude riječi u uho. Dok svoju partnericu tako uzimate straga, možda biste pred sobom na računalu mogli puštati erotske slike…

(iz knjige Seks za napredne, Arne Hoffmann)

.

Komentiraj