Glumiti orgazam

 

Da li su svi mladi muškarci koji imaju odnose s pred-orgazmičkim ženama grubijani koje nije briga da li njihove partnerice uživaju u seksu ili ne? Neki zasigurno jesu, ali većina nije i ne možete njih okrivljavati. Takvi muškarci misle da su izvrsni ljubavnici jer je većina žena s kojima su imali odnose odglumila orgazam.

Da li gluma stvarno djeluje? Da li su muškarci stvarno prevareni? Ako ste vidjeli film Kad je Harry upoznao Sally tada znate odgovor. Ali za one koji nisu (a stvarno biste ga trebali posuditi) odgovor je da, žena može dobro glumiti da muškarac ne može znati da li je ona psotigla orgazam.

Ne bih vam htjela reći da nikad ne smijete glumiti. Može vam se desiti da u životu vaš partner zaista želi voditi ljubav s vama i zaista želi da vi u tome uživate, kao što je to na godišnjicu braka, a vi jednostavno niste raspoloženi. Ako mu kažete da vam nije do orgazma, čak i ako pristanete na spolni odnos s njim tako da on može uživati, vjerojatno će biti razočaran. Stoga, ako katkad glumite, samo naprijed.

Ali ako cijelo vrijeme glumite, ako nikad nemate orgazam i to pokrivate glumom, tada morate promijeniti takvo ponašanje. Ne mislim pri tom da trebate odmah prestati glumiti, već da biste se trebali potruditi da naučite postići orgazam, a tada možete prestati glumiti jer ga stvarno imate.

Najvažniji sastojak u otkrivanju kako postići orgazam je opuštena atmosfera. Biti s partnerom, čak i ako je to osoba koju stvarno volite, možda vas ne opušta onoliko koliko vam je potrebna dozvola da otkrijete što vam godi, a bez pritiska da morate postići orgazam. Nakon nekoliko takvih intimnih trenutaka sa samom sobom, bit ćete spremni za orgazam.

(iz knjige Seks za neznalice, dr. Ruth Westheimer i Pierre A. Lehu)

.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s