Neke istočnjačke religije potiču žensku masturbaciju

I objava natječaja! VAŽNO!!!!

Trljanje pupoljka? Šišanje žbuna? Smislimo naziv za žensku masturbaciju!

Postoje mnogi žargonski nazivi za mušku masturbaciju. Sa ženskom nije tako. Budući da žene obično ne masturbiraju zajedno, nije im trebao sleng da kažu što rade. Štoviše, društvo priznaje postojanje ženske masturbacije tek u posljednjih 30 godina. Možda je vrijeme da žene smisle univerzalni žargonski naziv za masturbaciju. Možda bi jedan od ženskih časopisa mogao mogao objaviti natječaj ili bi Prva dama mogla reći kako ona to zove.

Rokerice se diraju!

Dok mnoge rock pjesme spominju mušku masturbaciju čini se da postoji samo jedna koja spominje žensku. To je pjesma Divinyisa iz 1980-te godine o ženi koja se dodiruje dok misli na svojeg ljubavnika. Melodija je to odlična, vokali sjajni, pa je pjesma odmah postala hit. Tekst govori da žena toliko voli svojeg ljubavnika da bez njega kao da i nema identitet. To potvrđuje staro dvostruko mjerilo; muškarci mogu masturbirati zato što je to ugodno, ali žene masturbiranje moraju povezati s ljubavlju prema muškarcu.

Napomena Goofy Foota: U intervjuu u Rolling Stonesu, Christina iz Divinysia kaže da pjesma nema veze s masturbacijom. Možda nije gledala vlastiti video spot. Jedna se čitateljica slaže:” Kao prvo, mislim da pjesma govori o tome kako je misli o ljubavniku uzbuđuju. Drugo, nije mi jasno po čemu ste zaključili da ona bez njega nema identitet. Da niste malo pretjerali s interpretacijom?” Napomena urednika: Nismo promijenili mišljenje. Na žalost, pjesma je vlasništvo četiri različita izdavača, od kojih je jedan tražio suslud iznos za pravo objavljivanja teksta. Zato, ako vas zanima, morate sami preslušati pjesmu ” Tousch Myself”.

Žene, mastrubiranje i spolni odnos

Neke žene svrše tijekom odnosa tako da se trljaju uz partnerovu stidnu kost ili da spuste ruku i dodiruju se dok je penis u njima. Je li to spolni odnos, masturbiranje ili oboje? Nije važno, budući da se često događa i normalno je.

Osim toga, nije neobično da žena masturbira prije spolnog odnosa kako bi se više uzbudila, ili nakon odnosa jer joj treba još nadraživanja ili jer jednostavno uživa u tom osjećaju. Žalosno je što žene to često skrivaju i da njihove partnere i ne zanima. Mi smatramo da je znak dobre veze kad žena osjeća slobodu da završi ono što nismo mi mogli, ili kad joj pomognemo da počne, a onda ona preuzme stvar.

Lijepo je i kad partneri osjećaju slobodu da sami masturbiraju. To nipošto ne znači da nešto nedostaje, nego naprotiv, da u vezi ima mnogo ljubavi i razumijevanja.

Uzgred, neke istočnjačke religije kao da potiču žensko masturbiranje. S njihovog stajališta, ženska energija kao i njezin orgazam, beskrajni su i potvrđuju život. Cijeli je svijet bolji kad ona masturbira!

(iz knjige Kako raditi one stvari, Paul Joannides)

OBJAVA NATJEČAJA:

Rubrika Zdravlje, podlistak Abeceda seksualnosti, portala ZMUSK objavljuje natječaj na koji se možete javljati sa vašim nazivima ženskog mastrubiranja. Najbolji naziv iz žargona nagradit ćemo knjigom Kako raditi one stvari, Paula Joannidesa. Sve pripadnice nježnijeg spola koje imaju odvažnosti javiti nam se da “izumimo novu hrvatsku riječ – žargonsku za žensko mastrubiranje” neka nam pišu na adresu: anagord.greci@gmail.com za rubriku Abeceda seksualnosti, portala ZMUSK.

Samo odmjerene, primjerene, duhovite, ljupke, nježne i seksipilne riječi ćemo objavljivati uz poštivanje svačije privatnosti, a od njih svih koje dospiju na našu adresu odabrat ćemo tri najbolje i proglasit javno pobjednicu/ka (ako to želi) i pobjednički izraz!

Natječaj je otvoren za sve punoljetne osobe (bez obzira na spol) od 28. 03. 2015. do 28.06. 2015. godine. Iz broja u broj objavljivat ćemo nove izraze i riječi tako da ćete moći pratiti što se događa i prema Zakonu o zaštiti privatnosti čuvat ćemo privatnost osoba. U žiriju koji će pratiti događaj i odvagnuti najbolji izraz ili termin za ovaj tako “sladak fenomen”, bit će dva člana iz uredništva portala ZMUSK: urednica i grafički urednik. Možete se u njih pouzdati.

Što još reći? Razgovarajte na kavi sa svojom najboljom prijateljicom o tome, pa nam se javite ako vam u razgovoru sine kakav novi izraz; razgovarajte s partnerom ili partnericom o tome prije večernjeg filma…sigurni smo da će vam već sinuti kakav odličan izraz na pamet. Zašto ne bismo bili barem u ovome sladostrašću prvi na svijetu, mislimo na izraz kojeg ćemo prvi zajedno osmisliti na kugli zemaljskoj za hm… “žesnko mastrubiranje”. Samo hrabro i molimo pristojno. NEKA IGRA POČNE!

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s