Političar koji se susreo s izvanzemaljcima?!

Ili, što je bilo s ruskim guvernerom koji je tvrdio da su ga posjetili izvanzemaljci?!

 

Političari i druge poznate osobe i prije su tvrdili da su susretali izvanzemaljce. Sada je to učinio magnat i političar Kirsan Iljumžinov, koji je od 1993. godine na čelu Kalmikije, koja je smještena sjeverno od Kavkaza, uz Kaspijsko jezero, i naseljava je tristo tisuća ljudi. To je najzapadnije područje s budističkom većinom, a energetsko bogatstvo donosi im solidan životni standard.

Iljumžinov je bogataš koji je već dugo i na čelu svjetske šahovske organizacije (FIDE). On je nedavno tvrdio u intervju-u državnoj televiziji da su ga u njegovoj kući posjetili izvanzemaljci, koji su došli u NLO-u. Tu je izjavu dao koncem travnja prije pet godina bez prizvuka ironije u glasu i izrazu lica, a navodni se posjet i susret još dogodio 1997. godine. Još prije 9 godina on je ustvrdio da mu je bio pokazan jedan NLO, ali tada njegov istup nije izazvao nikakve reakcije. Sada se, međutim, među političarima Ruske Federacije digla prilična buka.

 

Evo što je guverner pokrajine Kalmikije izjavio:

“Čitao sam knjigu, gledao TV i gotovo zaspao. I tada sam osjetio da me netko poziva. Ne bih vjerovao da se to dogodilo, da nisu bila još tri očevica – moj vozač, ministar i pomoćnik…” podijelio je guverner s desecima milijuna televizijskih gledatelja svoja sjećanja na navodni posjet “svemiraca” prije više od 13 godina. Sada tvrdi da su se izvanzemaljci pojavili u prozirnoj tubi na balkonu njegovog moskovskog apartmana.

Sve to nije po volji nekih stranaka, koje su tada tražile da se (sada već bivši predsjednik) Medvedev očituje je li guverner izvijestio o susretu s izvanzemaljcima te da se istraži jesu li posjetiteljima iz daleka pritom (ne)namjerno odane ruske državne tajne, a ako susreta nije bilo, da se istraži gubi li Iljumžinovom razum ili javnost zabavlja lažima.

 

(iz časopisa UFO,
iz 2010. godine)

P.S.
Poznavajući naše navike, moglo bi se dogoditi da se na ovaj događaj napravi sprdnja u stilu da je “premijer Zoran Milanović s Marsa, a predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko s Venere”. Pa se ipak tu i tamo sreću i nama to ispada kao – normalna pojava. No, ako je u međuvremenu ustanovljeno da ruski guverner nije sišao s uma niti da voli lagati i izmišljati, u tom slučaju više bismo voljeli respektirati bića s druge planete o kojima će možda ovisiti život na Zemlji naših unuka ili praunuka za kojih 100 i više godina, zar ne?! A to brzo prođe! Nit’ si se okrenuo i već se dvije generacije promijene!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s