Ruskinja držala dvije godine tijelo vanzemaljca u frižideru!

Bijela kuća nije odbacila ideju o postojanju izvanzemaljaca na nekoj jako dalekoj galaktici, ali je potvrdila da nema nikakav dokaz o njihovu kontaktu s ljudima.

“Američka vlada nema nikakve dokaze o postojanju života izvan našeg planeta niti posjeduje bilo kakvu informaciju o kontaktima izvanzemaljaca i ljudi”, objasnio je savjetnik Phil Larson. Savjetnik koji nije odbacio mogućnost postojanja izvanzemaljaca priznao je da NASA uzima u obzir takvu mogućnost. “Puno znanstvenika i matematičara došlo je do zaključaka da postoje veliki izgledi da među milijardama i milijardama zvijezda u svemiru postoji planet na kojem ima života”, proširio je objašnjenje Larson.

Svemirca držala u frižideru

Nakon mnogih tvrdnji kako se izvanzemaljski život pojavljuje u Sibiru, posljednja zapanjujuća tvrdnja dolazi od jedne Ruskinje koja tvrdi kako je posljednje dvije godine držalo tijelo jednog izvanzemaljca u frižideru! Marta Jegorovnam je dvije godine čuvala u frižideru misteriozno tijelo, koje je i fotografirala kako bi dokazala njegovo postojanje. Tijelo je preuzela s mjesta blizu njene kuće na kojem se 2009. godine navodno dogodio sudar NLO-a u ruskom gradu Petrozavodsk. Žena tvrdi kako se tada približila olupini koja je bila nevjerojatno vruća i ondje je pronašla mrtvog svemirca. Za njenu priču zainteresirala se Akademija znanosti Karelija u Petrozavodsku, koja sada vrši ispitivanja na tijelu, prenosi britanski “The Sun”, a nije isključeno ni da se radi o veoma vješto izvedenoj prevari.

Svemirci-taoci privatnih vojski?

Najezda NLO-a manifestira se u zadnjih nekoliko godina diljem cijelog svijeta, a prema nekim procjenama posebno se to odnosi na Istočnu Europu. U tom dijelu Europe NLO-i su dio svakodnevnice, a tome svjedoče i snimke na kojima su zabilježeni tajanstveni objekti. Jedna od snimaka nedavno je nastala i u Ukrajini, a na njoj je zabilježena zanimljiva pojava na noćnom nebu. Za sada neidentificiranom objektu na snimci se ne vidi trup već samo svjetla kojima se ističe na noćnom nebu. Iako je snimka nastala 19. rujna 2011. godine objavljena je tek nedavno, a prve spekulacije su, očekivano, kako se radi o izvanzemaljskoj letjelici. Ipak, sve je više onih koji za sve veći broj NLO-a okrivljuju vojne eksperimente. Takvi su mišljenja da bi nam se izvanzemaljci već obznanili da su na Zemlji jer nemaju što skrivati, a mi ih ionako svakodnevno viđamo. No, za razliku od svemiraca, koje bi javnost dočekala raširenih ruku, vojska bi mogla eksperimentirati sa stvarima koje mora skrivati od javnosti. Još je mračnija teorija da je izvanzemaljska tehnologija talac u rukama nacionalnih, a možda i privatnih vojski, te da su NLO-i rezultat eksperimenata s izvanzemaljskom tehnologijom. Prema toj teoriji, korporacije, sa svojim privatnim vojskama, vode svojevrsni hladni rat u kojem eksperimentiraju tehnologijama i oružjima kako bi osigurale konkurentnost na tržištu.

Astronaut vidio svemirca!

Ovih dana je lansirana i sljedeća vijest: NASA je tajno potiskivala svjedočanstva o izvanzemaljskom životu pod pritiskom Pentagona. Priču sada otkriva bivši astronaut Clark McClelland, koji o svemu priprema knjigu. Bivši astronaut NASA-ine neprofitne organizacije za istraživanje izvanzemaljskih pojava, MUFON-a je za kanadske medije otkrio neke nikad prije objavljene činjenice koje bi mogle potvrditi postojanje izvanzemaljskog života. Otkrio je kako se tijekom STS-80 misije na shutlleu Columbia dogodio incident – navodno se golemi leteći objekt u obliku diska pojavio ispod shutllea dok je on letio oko 300 kilometara od površine Zemlje. NLO je pratio Columbiju veći dio njenog puta.

Astronaut je otkrio da je svemirac visok oko 270 cm stajao u shutlleu u kojem se on nalazio. Tomu su svjedočili navodno drugi astronauti no sve je bilo zataškano od strane Pentagona. Nedavno je njegov kolega, astronaut Ken Johnson, otpušten iz NASA-e jer je javno otkrio tajnu o pronalasku izvanzemaljskih baza na Mjesecu.

S velikim zanimanjem se očekuje McClellandova knjiga koja će sadržavati sve incidente s njegovih putovanja u svemir.

(iz časopisa UFO)

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s