Teleportacija, fikcija ili budućnost koja nas sve očekuje?!

SVIJET BEZ AUTOMOBILA, VLAKOVA, AUTOBUSA, ZRAKOPLOVA, NAFTE, VOZNIH KARATA, IMIGRANATA, CESTA, PUTOVNICA….

 

Teleportacija, fikcija ili budućnost koja nas sve očekuje?!

 

Svi ste vi bića svjetla i ljubavi koji toliki mnogi vole i vode. Teleportacija stiže uskoro. Moći ćete se teleportirati i doslovce premjestiti svoje fizičko tijelo i energiju kamo god poželite na divnoj Majci Zemlji. To će se dogoditi pomoću misli i energetskom projekcijom srca, i to vašeg. Samo ćete zatvoriti oči i zamisliti mjesto na kojem želite biti i bit ćete ondje. Zamislite kako će to biti divno. Kamo ćete prvo poći? Ondje ćete biti u fizičkom obliku, baš kao što sada u fizičkom obliku čitate ovu poruku. To je mjesto na koje vas vodi uzašašće. To je ono što vam ljubav dopušta da osvojite. Kad ovladate svojim egom, ovladali ste i svojim emocijama i pronalazite Sebe.

Kada pronađete Sebe, vi pronalazite svoju božansku JA JESAM prisutnost u svom srcu i uviđate da ste božansko biće s božanskim darovima čiste LJUBAVI. A LJUBAV je sve što postoji, dragi moji. Teleportacija će imati ogromne pozitivne učinke na vaš planet i na vas osobno. Želim vam sada reći kako će se sav vaš svijet promijeniti zbog teleportacije. Donosim vam ono što se u nadolazećim vremenskim linijama ogleda kao vjerojatnosti i mogućnosti koje su rezultat teleportacije i trenutnog uzašašća koje se odvija u ovome SADA trenutku:

 1. Vaš sustav prijevoza potpuno će se promijeniti. Automobili, kamioni, motocikli, zrakoplovi, vlakovi i brodovi više neće biti potrebni. Ove vrste prijevoza postat će zastarjele i više se neće masovno proizvoditi budući da za njima više neće postojati potražnja.
 2. Kompanije koje izrađuju te proizvode više neće postojati, jer za tim prijevoznim sredstvima više neće biti nikakve potražnje. Zašto biste letjeli zrakoplovom i zaglavili u njemu ako jednostavno možete pomisliti na to gdje želite biti i stvoriti se ondje u trenu? Da, ovo nam doista predstoji.
 3. Kompanije koje proizvode manje dijelove tih prijevoznih sredstava također će zastarjeti. Više neće biti potrebe za gumama, svjetlima ili bilo kojim dijelovima koja čine ova vozila, primjerice.
 4. Sve usluge povezane s tim prijevoznim sredstvima drastično će oslabiti ili će prestati postojati. Više neće biti potrebe za pilotima, stjuardesama, kontrolorima leta, taksistima, servisnim osobljem i mehaničarima, vučnom službom, koncesionarima automobila ili bilo kakvim radnicima u zračnim lukama, uključujući i službe sigurnosti. Sve će to nestati jer će nestati i potrebe za tim.
 5. Sva parkirališta i zračne luke će se srušiti, a njihovo će mjesto zauzeti zelenilo i parkovi, budući da neće biti nikakve potrebe za parkiralištima i zračnim lukama.
 6. Hotelijerstvo i ugostiteljstvo doživjet će ogromne promjene. Hoteli kakve znamo danas neće postojati, jer neće biti nikakve potrebe za noćenjima u njima. Velik porast broja hotela postat će stvar prošlosti. Hotelska uslužna djelatnost izumrijet će, uključujući usluge spremačica, batlera i prijevoza do hotela.
 7. Vaše ceste i autoputovi postat će sablasno prazne, jer neće postojati potrebe za automobilima. Neće biti više prometnih gužvi, kašnjenja, stresa, te izgubljenog vremena za obitelj zbog zastoja na cestama.
 8. Sve zajednice će se obnovit. Sve ceste i autoputovi srušit će se i zamijenit zelenilom i parkovima, uz pokazivanje poštovanja prema prirodi.
 9. Više neće biti potrebe za lokalnim prilazima do vaših domova, jer automobili vam više neće trebati. Kuće će također biti obnovljene kako bi se maknuli kolni prilazi i stvorilo više prostora za zelenilo i zelene površine. Parkovi i zelene površine doživjet će procvat.
 10. Svi svjetlosni i prometni znakovi će se ukloniti, jer za njima više neće biti potrebe, a trgovački centri će se preurediti tako da se uklone sve ceste i prilazi, a osigura više prostora za zelenilo i zelene površine.
 11. Sve automobilske nesreće će nestati, a time i ozljede. Živjet ćete bez stresa, okruženi nezagađenim okolišem, te imati više vremena za sebe i svoje najmilije.
 12. Zagađenje će se drastično smanjiti, jer će nestati ti oblici prijevoza, eliminirajući na taj način štetne ispušne plinove.
 13. Potražnja za naftom i plinom gotovo će potpuno nestati, a glavne naftne kompanije više neće postojati. Vaše lokalne naftne kompanije bit će stvar prošlosti. Srušit će se i zamijeniti bujnim zelenim vrtovima. Benzin više neće biti potreban kao gorivo za prijevozna sredstva koja više ne postoje.
 14. Naftne bušotine i potrošnja nafte u biti će nestati, jer za naftom neće biti potražnje. To će spriječiti da vlade iskorištavaju druge zemlje radi njihovih prirodnih resursa.
 15. Sve globalne granice i zidovi prestat će postojati i više neće biti razlika između zemalja i građana, zato što će svi postati jedna zajednica na Majci Zemlji. Svi ste vi Jedno. Svi ste vi Jedna Svijest Ljubavi. Više neće biti nikakvih odvajanja ili predrasuda, jer vi ćete biti podešeni na višu frekvenciju ljubavi. Putovnice će biti stvar prošlosti, kao i vladine agencije koje se bave imigracijom. Imigracija i carina bit će stvar prošlosti.
 16. Stvar prošlosti postat će i vozne karte, ako i sudske parnice zbog automobilskih nesreća i zadobivenih ozljeda. Vidite li kako će samo jedan dar koji svi posjedujete promijeniti vaš svijet? Teleportacija je božanski dar koji svi vi, duše drage, posjedujete. Ona je vaše božansko pravo. Međutim pristupiti joj mogu samo najčišća srca.

 

(poruka Saint Germaina;
kanalizirao: Andy Bojarski,
časopis Svjetlost)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s