Abeceda seksualnosti: Taj vječni i prokušani – misionarski položaj!

Misionarski položaj je jedan od najintimnijih; položaj pri kojemu su vaša tijela približena i međusobno stopljena, u kojem možete ljubiti, milovati i dodirivati kožu i u kojemu možete imati dug seks koji može potrajati.

To je bio položaj za koji se kaže da su ga popularizirali misionari u 19. stoljeću dok su putovali svijetom i otkrivali druge kulture u kojima se uživalo u mnogim položajima i seksu bez inhibicije. Odlučeno je da položaj muškarca koji dominira iznad žene jedini prihvatljiv i tako se pokušalo nametnuti ga svima koji su imali snošaj.

Možda zbog njegove povijesti ovaj je položaj dobio prilično loš naziv. Slike žene koje se dosađuju, gledajući na svoje satove preko partnerovih ramena ili odlučujući o novoj boji stropa u spavaćoj sobi, sve se to povezuje s misionarskim položajem. To je ujedno i položaj u kojem ljudi, osobito žene, mogu uteći zato što nemaju dovoljno pouzdanja u svoje tijelo! Njihov trbuh je ravniji kad leže nauznak i budući da je to prilično standardan položaj, ne treba brinuti da će se pokazati njihova tjelesna negipkost, da će im vidjeti grudi ili će pokazati svoju veliku stražnjicu. Većina ljudi isproba ovaj položaj prvih nekoliko puta dok vodi ljubav s novim partnerom, a kad osjete više samopouzdanja, krenu na mnogo izazovnije položaje.

Osim toga, misionarski položaj je jedan od najintimnijih; položaj pri kojemu su vaša tijela približena i međusobno stopljena, u kojem možete ljubiti, milovati i dodirivati kožu i u kojemu možete imati dug seks koji može potrajati.

Misionarski položaj je jako prirodan i lak položaj za seks, stoga je omiljen i za brzu igru, kao i za produljenu sesiju vođenja ljubavi za parove svih dobi!

(iz knjige Umijeće orgazma, Judy Bastyra)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s