Abeceda seksualnosti: Umijeće orgazma – u sjedećem položaju!

Ovi položaji su vrlo intimni i omogućavaju puno milovanja. Kretnje su ograničene; i nema potrebe za žurbom, pa možete tako provesti neko vrijeme usavršavajući ih. Omogućavaju ženi da se ljulja naprijed-natrag i tako stimulira klitoris. Zašto ne pokušati staviti stolicu ispred ogledala tako da se možete promatrati. Za neke ljude to je vrlo erotično.

Osnovni sjedeći položaj

Muškarac sjedi uspravno i žena je na njemu – obuhvaćajući ga svojim nogama. Na početku, ako žena sjedne malo dalje od muškarca, ona može gladiti njegov penis i on može stimulirati njezin klitoris, te milovati njezine grudi. Kad on uđe, mogu se ljuljati do orgazma.

Dobre strane: Ovo je vrlo lak način za uvođenje elemenata raznolikosti. Dobro idu kružni pokreti. Ovo je vrlo intiman položaj, pomalo kao kad jedno drugome pružate dodatni specijalni zagrljaj.

Loše strane: S tako puno tjelesnog kontakta, osim ako niste na otvorenom, možete se jako oznojiti ako je dan topao.

Sjedeći položaj 1

Žena sjedi na muškarčevim bedrima dok se on naginje unatrag. Ona ruke stavlja iza sebe, naginje se unatrag da bi se oslonila. Ovdje je najvažnija vremenska usklađenost, budući da žena diže svoje tijelo gore-dolje, a partner joj se pridružuje manjim tiskanjima. Možete se dražiti pogledima zato što se ne možete dodirivati – osim ako se malo ne pridržite i uhvatite za ruke. Oboje možete vidjeti penis kako ulazi i izlazi.

Dobre strane: Vizualna stimulacija je u ovom položaju vrlo vrijedna za oba partnera. Efekt bez ruku doista draži!

Loše strane: Može biti potrebno nešto prakse, baš naporne – da se vremenski uskladite.

Sjedeći položaj 2

U ovom položaju žena ima više kontrole. Ako ona ravno položi svoja stopala, lako se može odguravati gore-dolje. Vrtnja bokovima i kružne kretnje izvrsne su za stimulaciju klitorisa. Ako ste vi na podu podignite se na noge i načas zastanite, zatim se spustite na njegov vrh i ponovno se podignite prije nego što on uđe u vas. Muškarac može istovremeno tiskati prema gore, no može biti potrebno neko vrijeme da biste se uskladili. Budući da će penetracija biti prilično plitka, eksperimentirajte s kutovima. On može istovremeno istraživati jezikom gornji dio njezina tijela. Ovo je krasan položaj za grljenje, ljubljenje i kontakt cijelim tijelom.

Dobre strane: Izvrsno za žene koje vole voditi glavnu riječ. Ovo je dobar položaj za različite lokacije: od vrta do ureda, od stolice do poda.

Loše strane:  Ovaj je položaj malo težak za niske žene, no ako noge položite na prečke na stolici, tako možete riješiti problem.

(Iz knjige Umijeće orgazma, autorice Judy Bastyra)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s