Dovoljan je samo jedan dodir usana pa da se pokrene bujica u donjem domu!

Netom poslije puberteta usne su te koje otvaraju vrata užitka. Dovoljan je samo jedan dodir usana pa da se pokrene bujica u donjem domu. A jednom kada usta krenu istraživati druge zone, nijedan djelić javnosti izložene kože više nije siguran-zona ključne kosti, iza koljena, pa čak i pazuha. Ne znate koliko daleko možete ići, ali gonjeni glađu koja sve više raste, vi usisavate sve pred sobom poput pijavice. Zato su ljubavni ugrizi toliko popularni među djecom – na taj način mogu biti zločesti i smioni, a da ni ne trepnu.

A onda, kada narastete, kreće seks za odrasle. Ali ako se odreknete ljubavnih ugriza, isključujete cijelo bogatstvo seksualne igre u kojoj mogu uživati čak i odrasli. Za početak, oni vas odvode natrag u jednostavnija vremena, kada ste bili mladi i imali užasnu kožu i još užasniju frizuru, kada je seks bio nešto novo, i što je još važnije, zabavno. Koliko god bili stari, davanje ili primanje ljubavnih ugriza pobuđuje životinjske nagone u vama – onaj lavlji stisak zubi na poleđini vrata vašeg partnera, ona vampirska fantazija koji nikad niste zaboravili. (Ali, iz sigurnosnih razloga nikad nemojte razderati kožu). A ako ste vi s druge strane nečije sisaljke, modrica će vam biti mali zločesti podsjetnik na vaše nestašluke. Sljedeći dan kada se probudite, jučerašnje će vam hopsanje biti u maglovitom sjećanju, ali jedan pogled u zrcalo bit će dovoljan da ugledate zemljovid Belgije otisnut na vašem vratu.

Naravno, s jedne ćete strane dobiti svoje u uredu, što nas podsjeća na ovo: nikada nemojte ostavljati vidljiv trag ljubavnog ugriza ako niste sigurni da je primatelj spreman na to. Ali s druge strane, to će biti dokaz da ih još uvijek primate iako više nemate 18 godina.

(iz knjige Seks, kako raditi one stvari,
Em i Lo)

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s