Jezikom dovedite partnericu do orgazma – u sedmo nebo!

 • Doznajte voli li vaša partnerica da joj se igra grudima ili drugim dijelovima tijela dok je ližete. Jedna čitateljica obožava da joj partner stišće nožne prste – o tome može ovisiti hoće li svršiti ili ne.
 • Jedna čitateljica savjetuje da na partneričinoj stidnici jezikom ispišete sva slova abecede. Domalo će možda početi tražiti određena slova ili cijele slogove!
 • Evo igre iz korisne knjige Jacqueline i Stevena Franklina. Dovedite partnericu na rub orgazma oralnim seksom, a onda odmaknite usta i brojite do pedeset. Onda je opet dovedite na rub orgazma, pa se odmaknite i brojite do dvedeset pet. Slijedeći put od deset. Ponovite još jednom i odmaknite se samo nekoliko sekundi. Unaprijed objasnite igru kako se partnerica ne bi uznemirila tijekom prve, duge stanke. Jedna čitateljica kaže da je ovo dobro i za masturbiranje partnerice prstima.
 • Katkad je zabavno lizati partnericu dok je još u gaćicama. Prvo joj ljubite unutrašnju stranu bedara, zatim se približite stidnici, pa gurnite jezik ispod tkanine u stidnicu. Poslije možete jezikom, zubima ili prstima odmaknuti tkaninu. Tako ćete dobiti više prostora.
 • Nekim će se ženama svidjeti ako puhnete topao, vlažan zrak kroz gaćice, drugima neće. Ali nikad ne pušite zrak izravno na vaginu.
 • Možete pokušati partnerici zubima svuči gaćice. Ali, pazite da ne oštetite tkaninu, jer te zgodne male stvarčice koštaju cijelo malo bogatstvo. Ne žele vas pamtiti kao onoga koji je uništio njezine najdraže gaćice.
 • Gotovo je nemoguće pružiti oralni seks ženi koja stoji. Nema dovoljno pristupa. Slobodno joj se zavucite pod haljinu dok stoji i nježno je ljubite po mjestima o kojima drugi muškarci samo sanjaju, ali morat će sjesti ili leći da biste je dobro obradili.
 • Kad je već vrlo uzbuđena stavite vršak jezika sa strane ili na dno klitorisa. Onda stavite vrh malog vibratora s druge strane svojeg jezika.
 • Prstima razdvojite velike usmine i položite jezik plosnato uz otvor njezine vagine na dnu stidnice. Polako i dugo vucite vlažan jezik prema vrhu – neka liz traje oko 60 sekundi.
 • Neke žene vole toliko jastuka pod stražnjicom da im je cijelo tijelo u kosom položaju, a stidnica u zraku. Tako ćete imati odličan pristup a i sjajan pogled. Osim toga, njoj će u glavu doteći mnogo krvi.
 • Suptilniji način da vam jezik vibrira jest da pjevušite dok ga stavljate na partneričin klitoris. Takva arija može mnoge žene poslati u sedmo nebo. Druge će se početi valjati od smijeha.
 • Kada je vruće i vlažno, kockice leda mogu biti odličan začin svakoj seksualnoj igri. Neke žene povremeno vole osjetiti kockicu leda u vagini. Ako to budete iskušali, stavite malu kockicu da ne bi dobila ozebline. Zimi možete prije oralnog seksa popiti toplo piće i tako partnerici pružiti dodatni užitak
 • Neke žene kada se jako uzbude ejakuliraju tekućinu dok svršavaju. Jedna čitateljica kojoj se to događa kaže da njezinog partnera to dodatno uzbuđuje. Muškarcima kojima se to ne sviđa neka porazgovaraju s partnericom i otkriju način da sklone glavu kad počne tsunami.
 • Ako vaša partnerica ejakulira i vama to smeta, neka vas tješi pomisao da ste učinili nešto fantastično kako biste je doveli do te točke.

(iz knjige Kako raditi one stvari,
autora Paula Joannidesa)

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s