Klitoris nije mali penis!

Iako bi činjenica da su muškarci i žene drugačije građeni trebala biti očigledna, mnogi muškarci misle da je klitoris nešto poput malog penisa. Oni su uspjeli shvatiti da je klitoris točka na kojoj žene postižu orgazam, ali nisu shvatili da je klitoris puno osjetljiviji od penisa. Mnoge žene ne mogu podnijeti izravno dodirivanje klitorisa, jer ih to boli. Njima je potrebno samo trljati i dodirivati područje oko klitorisa i to im pruža dovoljno stimulacije za orgazam, a da ih pri tome ništa ne boli. Stoga dečki, pohranite ovu činjenicu u vašu memoriju: to što se klitoris poveća i ukruti kad se žena uzbudi, ne znači da je on kao penis.

Neki muškarci imaju isti stav prema ženskim grudima kao i prema klitorisu. Mijese ih kao tijesto, zaboravljajući da su načinjene od tkiva i osjetljive i da čak time mogu izazvati modrice. Partnerice ovakvih muškaraca također bi bile zhavalne kad bi oni malo pripazili na svoja koljena i laktove i da se potrude ne oslanjati se na njihovu kosu. Inače bi oboje partnera moglo na kraju oćelaviti.

Najvećem je broju žena grubi seks potpuno neuzbudljiv. Ako želite svojoj ženi pružiti orgazam, budite nježni i imat ćete puno više uspjeha. I nikad ne zaboravite da je komunikacija s vašom partnericom najbolji način da saznate što se njoj stvarno sviđa.

(iz knjige Seks za neznalice,
dr. Ruth K. Westheimer i Pierre A. Lehu)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s