Odijeni me, razodijeni me!

Seks koji je samo navika i seks koji je događaj mogu se razlikovati
prema vrsti odjeće i načinu razodijevanja.

Odijevanje za seks:

Ako mislite da se za seks samo razodijevate onda propuštate pola zabave. Pri tome ne mislimo na jeftino donje rublje od poliestera ili kakav drugi komplet koji će izazvati neugodu, zbunjenonost ili svrbež. Uredite se i odjenite se za seks, pa će vas to oboje uzbuditi – što znači da bi vam trebalo jednako dobro goditi kao što izgleda. Pravi izbor odjeće – kakav god on za vas bio- trebao bi vam laskati, ali i obodriti vas. Vjerojatno ste odjenuli takvu odjeću na početku veze kada ste se nadali seksu s novim partnerom. Ali, zašto se lickati i trackati samo za strance? Duga veza nije pristupnica za nemar. Svoj biste izgled trebali smatrati dijelom produžene predigre u svakoj vezi- na svaki sat svakog dana, ali dovoljno kako biste pokazali da vam je stalo do toga da izgledate dobro svojem partneru, za njega i za sebe, barem povremeno. (Muškarci to se odnosi i na vas.) Lijepa večer u gradu prije seksa trebala bi vas nadahnuti da se uredite. Ali čak i ako provodite tihu večer zajedno kod kuće, dva puta razmislite prije nego što skinete svoje odijelo i zgrabite zamazanu majicu. Zašto se ne biste prvo istuširali, kao što biste to učinili za drugi sudar? A potom odjenite nešto udobno i zamamno: dekolte koji se nikad ne biste usudili pokazati u javnosti, mekanu usku majicu priljepljenu za vaše bicepse, haljinu koja je bestidno prozirna, svileni ogratač sa svilenom vrpcom oko struka koju ćete kasnije spretno presavinuti u povez za oči, mekane tkanine koje preklinju da ih dodirnete, dašak omiljena mirisa vašeg parfema. Ili, k vragu, obucite uske traperice ili pikantni korzet u kojem se nikad niste usudili izaći iz kuće i te večeri postanite netko drugi. Jednočlanu publiku imate: neka predstava počne!

Međusobno razodijevanje:

Svakome se sviđa seks na brzaka s trganjem odjeće, ali seks na brzaka tako je strastven zato što je toliko grozničav i mahnit. Ako uvijek trgate odjeću vašeg partnera ili svoju, onda će seks na brzaka postati norma, a u normi nema ničeg grozničavog ili mahnitog. Stoga slijedeći put kada se budete razodijevali, za promjenu pošteno usporite. Skidajte se naizmjence, komad po komad: ona skida njegovu jaknu, on raskopčava njezinu haljinu, ona raskopčava njegovu košulju, on spušta naramenice njezina grudnjaka s ramena i ljubi njezinu ključnu kost, ona svojim prstima prati obrise njegovih usana dok mu raskopčava zatvarač na hlačama… Uživite se u skidanje svakog komada. A evo savjeta: počnite od cipela, jer ništa ne može pokvariti intimno razodijevanje kao zapinjanje hlača o gležnjeve, zbog čega ćete se obrušiti na pod dražesnošću preteškog klizača amatera.

Pojedinačno razodijevanje:

Ako doista želite kontrolirati ritam razotkrivanja, morat ćete stvari uzeti u svoje ruke – doslovce. Potpuno razodijenite svojega partnera ne dopuštajući da vam se približi, a onda se razodijevajte pred njim kao da vam je cijeli dan na raspolaganju – naslonite se radi golicanja, ali ne dopustite da vam se približi dovoljno blizu da bi vas doticao. Možda se požali da je to “mučenje”, ali u stvari uživa. Ili se potpuno razodijenite, a potom počnite razodijevati njega, ali ustrajte da svoje prste drži k sebi sve dok ne skine i posljednji komad. To je poput striptiza, ali nema one tjeskobe: “Izgledam li smiješno?!”

(iz knjige: Seks, kako raditi one stvari,
Em i Lo)

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s