Oscilator, generator, vibrator, umjetni penis!

Neki tvrde da je žarulja najvažniji izum u posljednjih 150 godina,
drugi tvrde da je to vibrator!

 

Evo nekoliko podataka koji bi vam mogli koristiti
ako se nikad niste suočili s vibratorom:

 • Štapić ili spirala: Postoje dva različita tipa vibratora: jedni su poput štapića dulji s većom glavom, a drugi poput spirale ili navoja, s kompaktnijom glavom. Svaki tip daje drugu vrstu osjećaja.
 • Budite snob. Neki ljudi vole male cilindrične vibratore na baterije, a drugi ih proklinju. Veći vibratori na izmjeničnu struju više se isplate i neće vas razočarati u presudnom trenutku. Usto su kvalitetniji i imaju jamstveni list.
 • Neke žene pomiču vibrator po cijeloj stidnici umjesto da ga parkiraju na jednom mjestu; druge imaju omiljeno mjesto i drže ga ondje kao da je zavaren.
 • Prigušeni osjeti. Neke korisnice vole osjetiti svu snagu vibratora, a druge je vole prigušiti ručnikom ili čak jastukom; neke pa drže vibrator tako da prstima prenose vibracije. Neki modeli tipa štapića imaju različite brzine, a većina ih ima barem dvije.
 • Neki se vibratori pričvrste na ruku. Prstima prenosite vibracije. Mogu biti zabavni, ali često umrtve prste.
 • Neki vibratori pristaju vam na prst. Nevjerojatno su mali i gotovo nerpimjetni.
 • Bez ruku. Neke žene naslone vibrator između nogu kako bi rukama radile nešto drugo, primjerice držale knjigu, igrale se bradavicama, dodirivale partnerovo tijelo ili mijenjale programe na TV-u. Postoje i posebne orme koje drže glavu vibratora između nogu. Postoji čak i mali vibrator s ugrađenim držačima. Može se nositi tijekom odnosa, u javnosti, na poslu, na sudaru ili kad žena uživa na javnom mjestu. No, takav je vibrator katkad čujan na vrlo tihim mjestima kao što su dizala ili knjižnice, pa to imajte na umu. (Jedna žena kaže da kad joj je dosadno, stavi vibrirajući pager u gaćice i onda se naziva…)

 

U potrazi za savršenim umjetnim penisom

Umjetni penisi izrađuju se od različitih materijala, uključujući žad, akril, alabaster, lateks, kožu, staklo, mjed i drvo. No, na najvećoj je cijeni silikon.

Evo nekoliko pojedinosti o umjetnim penisima:

 • Za kvalitetna silikonski umjetni penis platiti ćete između 45 i 90 dolara. Vinilski ili gumeni su puno jeftiniji, ali imaju nedostatke.
 • Veličina. Najvažniji kriterij kod veličine je debljina.
 • Kada je riječ o umjetnim penisima, ima mnogo varijanti s jednim lajt motivom: neki su izrađeni tako da izgledaju kao penis, sa žilama i testisima, neki izgledaju kao dupini ili medvjedi, neki imaju nabore. I glavići su različitih veličina. Uz mali napor, naći ćete umjetni penis iz svojih snova.
 • Što činiti s njim. Suprotno proširenom vjerovanju, žene se ne koriste umjetnim penisom samo zato da ga guraju unutra-van. Neke vole da stoji unutra dok se obrađuju prstima ili vibratorom ili dok im partner pruža oralni ili analni seks. Ili joj može goditi da ga povlači gore-dolje među usminama.
 • Čistoća. Umjetni penis treba oprati i obrisati nakon svake uporabe ili ih rabiti s prezervativom. Ako nisu dobro očišćeni, na poroznoj površini nekih umjetnih penisa, razvit će se mikroorganizmi koje ne bi bilo dobro staviti u tijelo.
 • Analna igra. Ako koristite umjetni penis u svojem rektumu ili rektumu svojeg partnera, svakako ga operite sapunom i vodom prije unošenja u vaginu.
 • Orme za umjetni penis za vanjsku upotrebu. Umjetni penis s proširenim dnom mogu se nositi u ormi tako da izgledaju pomalo kao penis s erekcijom. Uz malo truda i vještine, osoba koja nosi ormu može umjetnim penisom penetrirati u partnera.
 • Techno umjetni penis. Neki su umjetni penisi motorizirani i kreću se ukrug. Osim toga imaju vibrirajuće nastavke koji se mogu staviti na klitoris.
 • Mastrubiranje s umjetnim penisom gurnutim do kraja može pomoći ženama u menopauzi da i bez partnera održe vaginu u formi.
 • Sva mjesta rasprodana. Neke žene vole istodobno penetraciju i sprijeda i straga. Umjesto da se upuste u menage a trois, partner joj može ispuniti jedan otvor, a umjetni penis drugi.
 • Postoje čak i umjetni penisi s malim sisaljkama na dnu tako da ih žen amože učvrstiti na zid ili pod i umjetni penis ostaje na mjestu ma kako se ona pokrenula. A mogu vam poslužiti kao zidni ukras u domu ili uredu.

(iz knjige Kako raditi one stvari,
autor Paul Joannides)

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s