Osjetljivost kao dar – najava predavanja

Ako imate iskustva s osjetljivošću onih drugih, a priznajete i vlastitu, ne trebam vam napisati ijednu riječ više.

Budite odvažni i pridružite se čaroliji istrage kako okrenuti predznak i umjesto duhovnog teroriziranja i nasilja nad sobom i drugima postati onaj s uzivšenim darom i učiniti i druge takvima.

Dođite ujutro u subotu, 20.lipnja u 10h na kratku, a britku radionicu u prostor mjesnog odbora Banfica, Dravska 7b, pozovite prijatelje, a prijavite se na 095 5282 608 i/ili na ovaj mail.

Ovaj svijet promjena, može i nama pomoći. Zapravo, samo da povratimo u svoje sjećanje zaboravljene duhovne vrijednosti koje će nam pomoći da promijenimo neka svoja shvaćanja, uvide i navike. Inače je život bez slasti. Vrijednosti u životu koje smo pomalo zaboravili su poput naših „duhovnih roditelja“ koji paze na nas – održavani smo vrijednostima koje posjedujemo… Stoga, fokusirajmo energiju!

Za sve koji to žele otkriti i vratiti se u istinsko zaboravljeno stanje svojih neprolaznih vrijednosti.. prijavite se na 095 528 2 608 ili na bkvarazdin@gmail.com

Tatjana Novosel, vodi tečajeve meditacije, seminare i radionice samorazvoja u okviru Svjetskog duhovnog univerziteta Brahma Kumaris, pomažući u istraživanju unutarnjeg potencijala i ponovnog buđenja urođenih unutarnjih vrijednosti koje su latentno prisutne u svakom ljudskom biću. Kažu da ona sama to čini pažljivo, ali na opušten i zabavan način.

Dobrodošli ste pridružiti se u Ludbregu, bilo da ponavljate ili prvi put prisustvujete Osnovnom tečaju meditacije.


Osnovni tečaj meditacije

Knižnica Ludbreg, Trg sv Trojstva 19

od 16.30 do 20.30h uz zakusku, napitke i odgovarajuće pauze

Tečaj počiva na dubokim duhovnim istinama koje su zaokupljale čovječanstvo stotinama pa i tisućama godina i na koja se do danas nije dobio kompletan odgovor. Ovaj tečaj približit će vas tim istinama dajući vam oslobađajuće uvide na teme:

1. Prepoznavanje svog istinskog identiteta – tko sam zapravo ja?
2. Anatomija duše: misli, osjećaji, intelekt i podsvijest
3. Vrhovni izvor snage i energije
4. Koje su dobrobiti meditacije i kako provoditi lagane vježbe meditacije

Lekcije su međusobno povezane i kreću se od temeljnih spoznaja do detaljnijeg znanja, stoga je poželjno da prisustvujete svim lekcijama, počevši od prve.
Nakon svake lekcije slijedi praktična vježba meditacije u kojoj se promišlja i doživljava sadržaj lekcije.

Meditacija je prirodno stanje uma u kojem se povezujemo s dubokim istinskim dijelom sebe te Vrhovnim izvorom energije, stoga su to lagane, ali uzvišene vježbe uma (misli) koje može provoditi svatko, bez obzira na dob, spol, vjersku pripadnost, kulturu ili bilo kakvu drugu izvanjsku razliku.

Ostale informacije možete pogledati na linku:http://www.meditacijabk.hoola.hr/step.jsp?page=338490
Tečaj se ne naplaćuje. Mogući su dobrovoljni prilozi.
Nije potrebna nikakva oprema, osim eventualno, olovke i papira.

Unaprijed zahvaljujemo na prijavi na ovaj mail ili na broj 095 5282 608 koja je obvezna zbog ograničenog broja mjesta. Ako se prijavljujete elektronskim putem, molimo da navedete i broj mobitela.
Veselimo se susretu!

Taja i tim Brahma Kumaris

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s