Predavanja o razumijevanju i razrješenju emocija

Najava za predavanja o razumijevanju i razrješenju emocija u odnosima i o ljubavi u pjesmi u priči u subotu 21.03. i nedjelju 22.03. u Varaždinu!

U ovom mjesecu ljubavi i karnevala, u subotu, 21. veljače od 15 do 18 h, ako odlučite, je vrijeme u kojem možemo nastaviti graditi spoznaje pa i naš odnos. Mjesni odbor Banfica, Dravska 7b, Varaždin, vrlo ljupka tema: 

RAZUMIJEVANJE I RAZRJEŠAVANJE EMOCIJA U ODNOSIMA

Gošća, Maja Vodopija, nosi sa sobom veliko iskustvo u raznim metodama predviđanja, ali prije svega s uporištem u povezivanju s intuicijom i pružit će nam jednu perspektivu u sagledavanju “gordijskih” čvorova u našim odnosima ili emocionalnim blokadama te će nas provesti kroz vrlo snažnu radionicu.

A određene ideje koje se zasnivaju na najdubljem uvjerenju u osobnu moć svakoga u upravljanju vlastitim snagama podijelit će s nama voditeljica programa, Tatjana Novosel.

Izraziti sebe i time svoj položaj u odnosu na onog ili ono drugo nekako odavno ima primat. Kako to činjenje izgleda prema van često čak i nismo svjesni, no kako se osjećamo iznutra svatko otprilike zna.

Gradimo odnose uz ponavljajuće interakcije, razvijanje emocionalne privrženosti i sa ciljem ispunjenja potreba, kažu neke od definicija. Neke su potrebe intimne. Sustavno proučavanje intimnih odnosa je relativno novo područje istraživanja na polju društvene psihologije, usprkos tome, društveno promišljanje i analiza intimnih odnosa datira još od doba ranih grčkih filozofa.

Međutim, naše druženje će ići u smjeru osobnih kompetencija, zato jer je svatko od nas autoritet iskustva.

Organizator programa je Centar Brahma Kumaris iz Zagreba, pridruženi član svjetske humanitarne i neprofitne organizacije – Svjetskog duhovnog univerziteta Brahma Kumaris koji sve programe osobnog razvoja nude besplatno.

Prijave svih zainteresiranih kod:

Tatjana Novosel
koordinator programa za Varaždin
Kontakt: 095 5282 608

Poziv Brahma Kumaris na “Ljubav u pjesmi i priči”!

Dragi i poštovani,
još uvijek primamo prijave za poseban program u sklopu Dana Banfice u Varaždinu ove nedjelje od 17 do 20h. Počastite i drage i učinite nekoga dragim.

U linku je dar za Vas – Hvalospjev Ljubavi.
https://www.youtube.com/watch?v=OlvDHjWSYJk

LJUBAV U PJESMI I PRIČI uz ples i zakusku

Pripovijedat će nam Sanja Malagurski koja je završivši Školu primijenjene umjetnosti i Višu grafičku školu, zarana iskazala svoju svestranost i interes za umjetnost koji je nadahnut toplom potrebom da potiče i pomaže ljudima u njihovoj osobnoj promjeni, osobito kroz medij priče, likovno izražavanje i radionice samorazvoja.

U procesu pripovijedanja, kojim se u posljednje vrijeme najčešće bavi, pripovjedač se sam duboko iznutra povezuje sa slikama iz bajki i priča i doživljava mudrost koja je u njima sadržana. Potom se kroz kreativni izričaj taj doživljaj nastoji prenijeti na slušatelja. Ako je pripovjedač u tome uspio, moći će slušatelj sam doživjeti i vidjeti te slike, a njihov dublji smisao potaknut će buđenje i razvoj slušateljevih duhovnih kvaliteta te ga tako nadahnuti i osnažiti za svakodnevni život.

Emil Vostrel je poseban glazbenik srca, koji svojim jin izričajem oplemenjuje svaku interpretaciju dodajući joj nježnu dubinu. Svira više instrumenata u što ćete se sami uvjeriti, a vokalni je izvođač već više od 30 godina. Nastupa u raznim prigodama, a prodao je i više od tisuću nosača zvuka sa svojim glazbenim interpretacijama. Pjeva sve glazbene žanrove, a najradije pjeva ljubavne pjesme.

Prijave obavezne do petka 20.ožujka ujutro
na mail:
bkvarazdin@gmail.com ili tel: 095 5282 608.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s