Predstavnica UN-a Jayanti Kirpalani u Zagrebu u Europskom domu drži predavanje – Pretvorimo probleme u mogućnosti

Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris, koji održava tečajeve meditacije i samorazvoja, razne radionice i predavanja, u Hrvatsku dovodi učiteljicu meditacije i duhovnu lidericu JAYANTI KIRPALANI. Ona će održati inspirativno predavanje PRETVORIMO PROBLEME U MOGUĆNOSTI, na koje možete doći u srijedu, 3. lipnja u 19 sati u Europski dom, Jurišićeva 1, Zagreb.

BK Jayanti ima jedinstvenu sposobnost da prenese duboke duhovne istine s velikom jasnoćom, a već više od 45 godina ona je misionarka mira s vizijom boljeg svijeta na temelju više duhovne svjesnosti. Vrlo čestim putovanjima, svojim knjigama i nastupima u medijima posjetila je preko 90 zemalja, inspirirajući milijune ljudi svojom prirodnom mudrošću i blagom, a istodobno snažnom osobnošću. Živi u Londonu gdje obnaša ulogu predsjednice Međunarodnog koordinacijskog ureda Brahma Kumaris (BK) za Europu i Bliski istok te je glavna predstavnica Brahma Kumaris u Ujedinjenim narodima u Ženevi.

Kao izaslanica za mir, BK Jayanti ima viziju i iskustvo koji su uistinu globalni i duboko duhovni. Možda je to zato što je, među ostalim čimbenicima, dijete dviju kultura. Rođena je u Puni, u Indiji, 1949. godine, a roditelji su joj imigrirali u Englesku 1950-ih godina. Odrasla je i obrazovala se u Velikoj Britaniji, te joj je blizak engleski način života i kultura. Vrativši se u Indiju u dobi od 19 godina, započinje svoj duhovni put s Brahma Kumaris.

Njezin najraniji fokus, u 1980-ima, bio je osnivanje Duhovnog univerziteta BK u Londonu, Hong Kongu, na Karibima, Japanu, Južnoj Africi i u nekoliko europskih zemalja. U to vrijeme imenovana je glavnom predstavnicom Duhovnog univerziteta BK u Ujedinjenim narodima u Ženevi, te je sudjelovala na konferencijama i projektima UN-a vezanim za razvoj ženskih prava, okoliš, mladež te u velikom svjetskom projektu Međunarodna godina mira.

Danas je njena uloga u sastavu Duhovnog univerziteta vrlo široka. U  Londonu obavlja ulogu ravnateljice Međunarodnog koordinacijskog ureda za centre Brahma Kumaris u preko 30 zemalja Europe i Bliskog istoka, a uz to pomaže koordinirati aktivnosti više od 100 zemalja izvan Indije.

Uz mnogobrojne aktivnosti kao predstavnice u UN-u, istaknuta je njena uloga članice Izvršnog odbora Svjetskog kongresa vjera iUpravnog odbora svjetskih religijskih vođa Elijah međunarodnog instituta.

Njena jedinstvena sposobnost jest izlaganje najdubljih duhovnih istina s najvećom jasnoćom. Njezina istaknuta predavanja obrađuju teme zdravlja, obrazovanja, sklada među ljudima, potreba žena, okoliša, religije i duhovnosti, mira u svijetu i duhovnih vrijednosti.

Za više informacija možete pogledati njenu web stranicu na engleskom

http://bkjayanti.org/

Prijavite se Tatjani Novosel na 095 5282 608.

Dobrodošlica srca!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s