Pregled grudi

Grudi morate pregledavati, nije li tako? I dok je u redu pregledavati ih na način koji preporučuju liječnici, možete pregledu dodati i zabavne dijelove i maštarije. U svakom slučaju, grudi treba pregledavati svaki mjesec, čak i ako vam je samo 20 godina. No, to ne mora biti kao posjet ginekologu. Evo jednog načina da zasladite pregled…

Nemate na sebi ništa osim jednog od onih, malih, papirnatih ogrtača. Čujete kako se otvaraju vrata ordinacije. Dok ste dosad vidjeli samo bijele pločice, odjednom ugledate liječnika koji se smiješi. I vrlo je zgodan!

Ispričava vam se što ste se morali upoznati na ovaj način i zamoli vas da ustanete i raširite ogrtač. Nastoji ostati miran, ali zastane i duboko uzdahne. Tjera vas da mijenjate svakakve drske poze – dižete ruke, stavite ih na kukove, naginjete se naprijed i na kraju se opustite. Sa svakom promjenom položaja osjećate na grudima njegov pogled koji ih proždire i pomnjivo prati svaku promjenu boje i strukture.

Sad vas zamoli da legnete na leđa i desnu ruku stavite iza glave. Tijelo vam se napne dok on prstima (vaše lijeve ruke) pregledava svaki centimetar vaših prsa. Tiho uzdišete dok pomiče prste u malim krugovima veličine kovanice od jedne kune. Čini vam se da i on uzdiše. Zastane da stavi talk ili losion na vašu dojku kako bi mu prsti lakše klizili kao da prstima crta nisku bisera na vašim prstima. Svaki krug ponovi nekoliko puta prije nego što krene dalje, pritiščući lagano pa jače, opipavajući svaki puteni sloj. Čini to vrlo sporo.

Uhvati vas za zaglavak i stavi ga uz vaše tijelo. Prstima nježno istražuje vlažan pregib između dojke i nadlaktice, tražeći kvržice ili natekline. Kako to da vam nešto tako neprivlačno kao što je pazuho odjednom pruža toliko užitka.

Prstima posegne za vašom bradavicom, koja se već ukrutila, a ne od hladnoće. Stisne je da vidi ima li iscjetka. Kukovi vam se podignu, a među nogama se počne širiti žudnja. On prestane disati…pa ponovno počne.

Pročisti grlo i zakopča svoj bijeli ogrtač. Zamoli vas da podignete drugu ruku…

(iz knjige Kako raditi one stvari, autor Paul Joannides)

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s