Radi mi to gdje stigneš, na svakom mjestu! Samo mi to radi, molim te!

Seks izvan spavaće sobe: jasno nam je ako vam je sama pomisao mučna. Ali naša je profesionalna odgovornost progovoriti u ime ostalih mjesta, kada to radite negdje drugdje i na taj način kažete da seks nije raspoređen u jedan pretinac, da nije ništa manje uzbudljiv od seksa vaših susjeda (nije da ćemo vam mi tako nešto malo progledati kroz prste, ali malo zdravog natjecanja nikada nije naškodilo ničijem libidu). Osim toga, koliko ste puta samo previše iscrpljeni da biste to učinili kada odete u krpe? Stoga razmišljajte izvan spavaće sobe i povremeno skinite hlače prije nego što ondje dospijete. Samo ne zaboravite navući zavjese u dnevnoj sobi – ili nemojte, kako vam drago.

 

Kuhinja – Znamo da je to užasan klišej, ali ima nešto u oduravanju posuđa kako biste se poševili na kuhinjskom stolu ili radnoj plohi, čak i kad to nije najugodnije (ili najhigijenskije) seksulano iskustvo vašeg života.

Predsoblje – Seks stojećki doista je težak – posebice ako niste jedan od onih slatkih parova iste visine koji mogu obući isti par traperica. Pomozite si praktičnim telefonskim imenikom ili stoličicom. Usput, ponekad je bolje oslanjati se na dovratke nego na ravan zid.

Kupaonica – Ne samo da će seks u kupaonici jamačno izazvati poplavu nego je i ozloglašen zbog izostanka ženskog orgazma! Stoga ako se odvažite i upustite u takav seks, savjetovale bismo vam nisku razinu vode i gumenu patkicu radi vibracija za nju. Voda može isprati prirodnu spolnu vlažnost pa koristite lubrikant na bazi silikona (onaj na bazi vode odmah će se isprati) što će biti zgodno i za manualni seks ako vas previše iživcira onaj vodeni.

Tuš – S obzirom na to kako tuševi mogu biti skliski, u spolni se odnos stojećki pod tušem upuštajte na vlastiti rizik. Ali možda vas uzbuđuje izazivanje sudbine i život na rubu. Prvo svakako stavite gumeni podložak protiv klizanja u kadu. Ako se upuštate u kombinaciju kade i tuša, ona se može nagnuti i preko ruba kade dok on stoji pokraj nje. Ako imate kadu i za kupanje i za tuširanje, ona se može nagnuti i osloniti na rub, a on stati iza nje. Ako imate tuš – kabinu, onda bi trebala stati i osloniti se leđima na jedan zid, a jednu nogu podbočiti o suprotni zid. Ako vam sve ovo zvuči prenaporno (slažemo se!) samo se naizmjence spustite dolje za oralni seks. Vaši će izgledi za vrtoglave orgazme strelovito porasti zbog rizika od ozljede klizanja po sapunu.

Dnevne soba – Iako se većina sjedećih položaja lako može prenijeti na rub kreveta često su bolji na kauču koji je bliže podu: oboje imate više manevarskog prostora kada jednu ili obje noge možete staviti ravno na pod. Valja imati na umu nekoliko stvari: ako mu ona sjedne u krilo, licem okrenutim od njega, mora poštovati njegov penis – ukrućen penis nije vrlo savitljiv. Ako vam kauč već nije prekriven jeftinom prozirnom plastikom, možda ćete poželjeti staviti ručnik ako ne želite da vaš sljedeći gost ugleda neobičnu mrlju na presvlakama.

Blagovaonica – Zbog stolice u blagovaonici bez rukohvata možete sve četiri noge staviti na pod – što znači da ćete uz malo zajedničkog rada postići izvrsne horizontalne i vertikalne pokrete.

Dvorište – Samo pripazite na kukce, znatiželjne susjede, zimske ozebline i ljetne opekline (posebice na vašoj bijeloj guzi)

 

(iz knjige Seks, kako raditi one stvari,
Em i Lo)

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s