Samo za žene: Seksualnom fantazijom do – užitka!

Za žene: Počnite se upoznavati s mašatanjem same – isprva je to mnogo lakše. Možda je to za vas nešto posve novo ili se još niste maštanjem služile da biste jače doživljavale iskustva ili oslobodile zbunjujuću želju, uzbuđenost ili orgazam. Kako bilo to je vještina koja je u vama uspavana, ali ju je lako probuditi i rabiti.

Naučite taj dar

  1. Dopustite sebi da uživate u maštanju kao u sredstvu pojačavanja zadovoljstva koje vam pruža vlastita seksualnost i koje dobivate u spolnom odnošaju.
  2. Još oklijevate? Promislite o ovome: ne postoji razlog zbog kojeg “ne biste smjeli” maštati. Nećete time izgubiti nadzor nad svojim mislima – možete maštati upravo o onome o čemu želite. Ako vam na um u bilo kojem času padne neka neugodna misao, možete odlučiti ne nastaviti u tom smjeru i u skladu s time izmijeniti cjelokupnu sliku. Vaša je maštarija potpuno vaša. Opustite se- sigurni ste-isključivo ste u svojim rukama.
  3. Osigurajte vrijeme i mjesto na kojem ćete biti sami i nitko vas neće prekidati. Vaš je krevet odličan ako ste potpuno sami u kući ili znate da će ukućani poštivati zatvorena vrata svoje sobe. Još je bolja topla kupka iza zaključanih vrata.
  4. Legnite, udobno se smjestite i vrlo nježno napipajte klitoris, ako želite izravno ili samo iznad njega, preko kože koja ga prekriva.
  5. Pustite da vam ruka ondje mirno počine pa nježno, polako, ritmički pulsirajte nadlanicom ili prstom. Cilj je toga da bude osjećaj u pozadini, a ne dodir koji će vas izričito stimulirati na postizanje stanja uzbuđenosti – to je zadaća maštanja.
  6. Sada promotrite svoje misli i potražite čeka li vas ondje neka priča. Možda ima nečega – neka osoba, zamisao, neki prošli događaj koji vam je uvijek bio erotski? Utonite u to i budite ponovno u tom osjećaju. Utkajte u njega i sebe u priču oko njega..

Ako vam nakon minute, dvije ništa ne pada na um, poslužite se knjigom erotskih tekstova i pročitajte nasumce dijelove dok vas ne zaokupi neka priča. Odmah ćete to osjetiti u umu i u klitorisu. Prestanite prelijetati knjigu i prionite uz čitanje te prirpovijesti do kraja…

(iz knjige Mislite seks, sedam tajna seksa,
uma, tijela i duše, Jenny Hare)

.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s