Seks u šumi

“Tijekom seksa u šumi ne smijete ometati divlje životinje”, rekao je jednom televizijski voditelj Harald Schmidt, a onda još i nadovezao pitanje: Dobro, ali što ako jelen ne želi stati? Ha, čujte, ni ja vam u okviru ove knjige ne mogu u tome pomoći, ali ako koji puta poželite svoju partnericu na mahovini, među visokim drvećem, smirisom smole u nozdrvama, onda pripazite na sljedeće stvari:

U netaknutoj je prirodi još važnije nego drugdje pokupiti svoje smeće. Ne koristi da ga zakopate jer će ga znatiželjne životinje ubrzo opet otkopati, posebice upotrijebljene kondome. Molim vas da dotično mjesto ostavite onako kako ste ga zatekli.

Ako želite da vas nitko ne ometa u skesu, nemojte ići na mjesta koja su samo nekoliko metara udaljena od pješačkih staza, nego se radije zavucite dublje u šumu (naravno, ne u sezoni lova niti u ograđena i zabranjena područja ili zone zaštićene prirode). Šumari to baš ne vole, ali ako se ponašate kao slon u staklarni, možda će vam progledati kroz prste. (Dodatna prednost: u neposrednoj blizini mjesta gdje izletnici roštiljaju ili sličnih javnih mjesta često možete naići na krhotine stakla i slične grozote koje zaista ne želite imato pod sobom dok vodite ljubav – zato izbjegavajte blizinu takvih mjesta). Ako vas pak posebno uzbuđuje mogućnost da budete uhvaćeni na djelu, onda ostanite u blizini pješačkih staza.

Ako nemate deku, nemojte voditi ljubav pod crnogoričnim drvećem: osušene iglice vas mogu neugodno bockati po osjetljivim dijelovima tijela.

Svakkao treba reći da ste čak i usred guste šume sigurni od običnih nedjeljnih izletnika, no ne smijete zaboraviti gljuvare, igrače adrenalinskih igara preživljavanja, drvosječe, vojnika, pustolovnu djecu, izviđače itd. Dakle, nemojte odmah strgnuti svu odjeću sa sebe, nego prvo malo osluškujte: prvo izvidite imali li koga u blizini, a drugo, upamtite kakvi su uobičajeni zvukovi u šumi. I kasnije morate načuliti uši kako bise primjetili ako se netko približava.

Povoljan trenutak za neometeneo druženje u šumi obično su sati oko podneva usred tjedna. Nema garancije, ali u to doba obično nema jutarnjih džogera, šetača i djece koja se igraju. To vrijedi ako ste i vi sloobdni u to doba.

Ako želite veću sigurnost od namjernih ili nenamjernih voajera, odaberite neku viosku čeku. Posotoje razne prednosti: ako vam se neki stranac počne približavati i penjati ljestvama, stignete se odjenuti, a i pogled s krošnje drveta može dosita poboljšati seks. Naravno, ovaj pristup ima i svoje nedostatke: ako strogo gledamo, zakonski nije dopušten. Moram ukazati na činjneicu – i to ne samo kao član lovačkog društva u svome gradu – da prema zakonu nije dopušteno penjati s ena čeke! Čeke pripadaju dotičnom lovačkom društvu, odnosno vlasniku revira, a ne javnosti. No dobro, mogli biste pomisliti da i u ovom slučaju možete stradati samo ako vas uhvate, a neće vas uhititi zbog protupravnog boravka na čeki. Opasnost je zapravo u tome što se mnoge čeke ne održavaju i već su prilično uništene vremenskim utjecajima. Kada biste vi i vaš partner tijekom seksa propali kroz trošni pod i pretrpjeli teške ozljede ne biste mogli tužiti vlasnika čeke, jer ste je “protupravo koristili”. Vlasnik čak nije dužan postaviti znakove upozorenja.

Vratimo se na šumsko tlo: koji je položaj najbolji za ljubavnu avanturu? Ako se dogodi neplanirano i niste dobro opremljeni, preporučujemo vam pseći položaj. Ako ste na sve četiri, bar ćete vidjeti što sve pod vama puzi i gmiže. To možda zvuči paranoidno, ali nije loša ideja ako ste zaboravili deku. S druge strane, možete igri pristupiti i sa stavom da ste za aseptični seks mogli ostati i kod kuće, najuzbuljdivije je upravo valjanje po zemlji, lišću i granju, pogotovo kad se na vas nalijepi još i pokoji kukac…

Nakon svih mojih veselih priča o srušenim čekama, korpivama, ubodima insekata i meningitisu možda ste ipak poželjeli svoju seksualnu pustolovinu upriličiti na nekom drugom mjestu. No, ima i drugih romantičnih mjesta za ljubavnu igru bez ovakvih opasnosti. Zgodna ideja bila bi primjerice: seks na plaži.

(O tome ćemo kada dođe ljeto)

(iz knjige Seks za napredne, Arne Hoffmann)

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s