Unesite više prilagodljivosti u svoj život

 Kroz bolje razumijevanje sebe samih, drugih i okolnosti!

Pozivamo vas na besplatnu radionicu 11. travnja 2015. od 13 do 16h u Dom za starije, Zavojna 6 (kod Kauflanda), Varaždin, dvorana u prizemlju (do kraja desno), tzv. TV sala.

Voditeljica: Sandra Baksaveć dugi niz godina vodi Tečaj samovodstva i redovite radionice samorazvoja. Školovala se kod svjetski poznatih učitelja menadžmenta Mikea Georga, Kena O’Donella i Briana Bacona s Oxfordske Leadership Akademije. Vodi i tečajeve meditacije; otklanjanja ljutnje i rješavanja sukoba; umijeća pozitivne komunikacije u okviru Centra za duhovni razvoj Brahma Kumaris iz Zagreba.

U današnjem svijetu svakodnevnih i drastičnih promjena naše su misli često zbrkane, a preburni osećaji dovode nas do ishitrenih odluka i neuspjeha bilo u privatnom ili poslovnom životu. Kako biste uskladili misli i osjećaje sa svojom životnom svrhom, povećajte sposobnost fokusiranja na ono što vam je u životu važno. Uspjeh će proizaći iz kombinacije osobnog fokusa, volje i sposobnosti.

Boreći se i opirući brzim promjenama današnjeg svijeta, bilo mentalno ili fizički, razvit ćemo opasan stres i neprekidno biti lišeni energije. Razumijevanje i osvještavanje zaboravljenih tajni pomoći će nam da povećamo svoju spremnost, volju i sposobnost da prihvatimo promjene i počnemo na njih odgovarati pozitivno, proaktivno i smireno.

Prijave su obavezne do petka 10. travnja na ovaj mail  ili broj telefona 095 5282 608.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s