Uz izdržljivog ljubavnika žena može više puta u jednom odnosu doživljavati orgazme čitavog tijela!

 

Radi pretvaranja klitorisnog orgazma tijekom vođenja ljubavi s muškarcem u orgazam čitavog tijela, žena koristi sličan postupak kao i tijekom samostalnog vježbanja. Kad osjeti nailazak klitorisnog orgazma, stegne vaginu i ne dopušta refleksna grčenja, već podiže energiju i širi je u čitavo tijelo. Ovaj postupak pomoći će ženi da zaobiđe negativne učinke klitorisnog orgazma, a to su lučenje prolaktina, gubitak želje za daljnjim vođenjem ljubavi i osjećaj praznine i otuđenosti. Uz izdržljivog ljubavnika žena može više puta u jednom odnosu doživljavati takve orgazme čitavog tijela, a osjećaji želje, privrženosti i ljubavi nastavljaju se i nakon odnosa.

Pretvaranje klitorisnog orgazma u potpuni orgazam važno je i zbog vašeg partnera. Naime, mnoge žene nakon jednog klitorisnog orgazma, zbog navedenih hormonalnih reakcija, gube volju da nastave vođenje ljubavi. Za muškarca koji je naučio podizati energiju takve ženine reakcije mogu biti izuzetno frustrirajuće i postupno dovesti do problema u vezi.

Kad žena krene na put prema orgazmu, posebno kad diže energiju prema orgazmu cijelog tijela, ona treba održavanje istog podražaja i kretnji koji su je potaknuli na taj veličanstveni put. U žena se pri promjeni podražaja, kretnji i poze često prekine fina orgazmička nit, a to je osjećaj koji muškarac prirodno ne poznaje. Kad muškarac osjeti da se partnerica predaje orgazmu, trebao bi voditi računa o održavanju tog kontinuiteta uz istodobno dizanje energije. Ako se zbog sprječavanja ejakulacije i mora privremeno povući na ušće vagine, trebao bi naknadno nastaviti s istim podražajima. Sinkroniziranost u takvoj obostranoj pažnji i dizanju energije, donosi neprocjenjive darove zajedništva i bržeg napredovanja. Ipak ne očekujte da vam partner čita misli. Recite mu što vam treba i što želite!

(iz knjige Ljubav i tijelo, seksualnost, harmonija,
zdravlje i uspjeh, Praktični vodič)

.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s